Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@09:35:45 GMT

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه، خوشرنگ و مجلسی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۲۷۹۵

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه، خوشرنگ و مجلسی

فرارو- مربا توت فرنگی یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه‌ترین مربا‌ها می‌باشد که مانند انواع مربا‌ها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. مربای توت فرنگی را می‌توانید به همراه خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک سرو کنید.   در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه و نکات آن را بیان کنیم.
مواد اولیه لازم برای تهیه مربای توت‌فرنگی
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
آب جوش برای حل کردن جوهر لیمو به مقدار لازم  
طرز تهیه مربای توت‌فرنگی   ۱- موقع انتخاب توت فرنگی سعی کنید توت فرنگی‌های ریز و سالم را انتخاب کنید و حد الامکان از توت فرنگی گلخانه‌ای استفاده نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۲- معمولاً توت فرنگی پرز دارد در نتیجه برای شستن آن‌ها ابتدا یک ظرف متناسب را انتخاب کنید در آن آب سرد بریزید و توت فرنگی‌ها را چند دقیقه در ظرف قرار دهید تا پرز‌های آن جدا شود سپس با آب سرد بشویید.

۳- برای شستن توت فرنگی ابتدا توت‌ها را بشویید بعد کلاهک آن را جدا کنید، چون اگر غیر از این باشد زود متلاشی می‌شود. بعد از شستن کلاهک را طوری جدا کنید که توت فرنگی‌ها زخمی نشوند.

۴- داخل قابلمه‌ای که دو برابر میزان توت فرنگی‌ها گنجایش دارد ردیفی توت فرنگی و شکر را اضافه کنید در ظرف را بگذارید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد.

۵- قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و منتظر بمانید تا جوش بیاید توجه داشته باشید اگر حرارت را مدام کم یا زیاد کنید رنگ مربا تیره می‌شود از زمانی که جوش آمد ۱۰ دقیقه زمان بگیرید بعد از ۱۰ دقیقه توت فرنگی‌ها را با یک کفگیر سوراخ دار از ظرف خارج کنید و اجازه دهید شربت ۱۰ دقیقه دیگر هم بجوشد با قاشق چوبی کف روی ظرف را خارج کنید تا جایی که امکان دارد از قاشق استیل استفاده نکنید، چون باعث کپک زدن می‌شود.

۶- بعد از اینکه شربت ۱۰ دقیقه جوشید مجدد توت فرنگی‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بجوشد در فاصله این ۵ دقیقه جوهر لیمو را با یک قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و به مربا اضافه کنید.  

۷- علاوه بر این روش از روش دیگری هم می‌توانید استفاده کنید به این صورت که وقتی توت فرنگی و شکر را لا به لا در ظرف ریختید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دادید تا آب بیندازد در این مرحله توت فرنگی را جدا کنید و آب و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت تند قرار دهید تا قوام بیاید سپس توت فرنگی‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد بعد جوهر لیمو را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد هم از روی حرارت بردارید. پس در هر دو روش توت فرنگی‌ها باید ۱۵ دقیقه روی حرارت تند بجوشند شربت هم باید به مدت ۲۵ دقیقه بجوشد تا آماده شود.

۸- بعد از این تایم ممکن است فکر کنید که شربت هنوز خیلی رقیق است و اصطلاحاً قوام نیامده است، اما به این نکته توجه داشته باشید که شربت داغ است در نتیجه رقیق بودن آن طبیعی و باید منتظر بمانید تا کاملاً خنک شود اگر این زمان بندی‌ها را رعایت کنید بعد از خنک شدن غلظت مناسب را پیدا می‌کند پس منتظر بمانید تا مربا خنک شود بعد از خنک شدن کامل، آن را داخل ظروف شیشه‌ای دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.

۹- سعی کنید مربا‌ها را ۱ کیلو ۱ کیلو بپزید، چون حتماً باید این زمان بندی را رعایت در نتیجه اگر مقدار میوه و شکر بیشتر باشد ممکن است در تنظیم زمان به مشکل برخورد کنید پس زمان‌های گفته شده برای ۱ کیلو است.   نکات کلی و سوالات پر تکرار در تهیه مربای توت فرنگی   ۱- مربای توت فرنگی را در چه ظرفی و با چه حرارتی بپزیم؟
همه مربا‌ها به جز مربای به را در ظرف لعابی بپزید همچنین برای پخت هیچ مربایی به جز مربای به نباید در ظرف را بگذارید.   مربای توت فرنگی باید با شعله زیاد پخته شود منظور از شعله زیاد این است که اگر ظرف شما کوچک است روی شعله کوچک، ولی با درجه بالا قرار دهید و اگر ظرف شما بزرگ است روی شعله بزرگ و با درجه بالا قرار دهید درجه حرارت بالا باعث می‌شود مربا مدام سر برود برای جلوگیری از سر رفتن اولاً ظرفی را انتخاب کنید که ۲ برابر گنجایش مواد اولیه ظرفیت داشته باشد ثانیاً از ابتدای پخت یک قاشق چوبی در ظرف قرار دهید.  

۲- چرا مربا کپک می‌زند؟
کپک زدن مربا ممکن است به علل مختلفی اتفاق بیفتد که به شرح ذیل می‌باشد:

استفاده از قاشق استیل، چون قاشق استیل باعث می‌شود مربا آب بیندازد.

میوه کاملاً پخته نشده باشد.

شربت خوب قوام نیامده باشد در واقع شربت را کم جوشانده اید.

شکر کم بوده است.

برای جلوگیری از کپک زدن مربا وقتی که مربا را در ظرف ریختید اجازه دهید یک شب بماند فردای آن روز به آن سر بزنید اگر مربا رقیق بود باید میوه را خارج کنید و دوباره بگذارید شربت قوام بیاید.

۳- چرا مربا شکرک می‌زند؟ کف روی آن را جدا نکرده اید.

بیشتر از تایم گفته شده جوشانده اید.

شکر آن بیش از اندازه بوده است.

ترشی مربا کم بوده است.

وقتی مربا شکرک زد آن را داخل قابلمه برگردانید کمی آب جوش و آبلیمو اضافه کنید دو تا جوش که زد آماده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مربا مربای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • یک دسر بهاری خوشمزه با توت فرنگی
  • طرز تهیه سوپ شیر؛ پرطرفدارترین پیش غذای مجلسی (فیلم)
  • طرز تهیه چیز کیک نسکافه، خوشمزه و دلپذیر (فیلم)
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری
  • نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزه‌تر شدن این غذای سالم و خانگی